Манчестър Юнайтед победи по категоричен начин Нюкасъл в двубой от

...
Манчестър Юнайтед победи по категоричен начин Нюкасъл в двубой от
Коментари Харесай

Юнайтед превърна обрат срещу Нюкасъл в истински разгром и зарадва феновете на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед победи по безапелационен метод Нюкасъл в дуел от 19-ия кръг на британската Висша лига.

Сблъсъкът на стадион " Олд Трафорд " завърши при резултат 4:1, макар че домакините изненадващо се оказаха в ролята на догонващи в резултата.

За гостите прецизен бе Матю Лонгстаф, за който това бе следващ гол в мрежата на Де Хеа.

За спечелилите се разписаха Мейсън Грийнууд, Маркъс Рашфорд и на два пъти Антони Марсиал.
 Снимка 459118
Източник:

След успехите над Тотнъм и Манчестър Сити при започване на декември, " алените дяволи " се издъниха в предходните два кръга, завършвайки наедно 1:1 с Евертън и губейки с 2:0 като посетители на Уотфорд.

Тази вечер началото още веднъж не беше впечатляващо за манчестърци, които разрешиха Лонгстаф да даде преднина на противника след едвам 17 минути игра.
 Снимка 459114
Източник:

Вместо да заиграят безредно обаче, както се случва в част от срещите на " алените дяволи ", след получено от тях попадение, домакините взеха решение бързо да стигнат до поврат, повишавайки неимоверно темпото на игра.
 Снимка 459116
Източник:

В 24-ата минута офанзива на Юнайтед тормози съществено бранителите на Нюкасъл, стигна се до подаване към Марсиал в наказателното поле и без да се замисля атакуващият ас прати топката в мрежата за 1:1.

В 36-ата минута се стигна и до най-красивият гол в срещата.
 Снимка 459119
Източник:

Грешен пас в половината на Нюкасъл прати кълбото в краката на Грийнууд, който направи няколко крачки и изстреля същински снаряд в горната греда на вратата на противника, топката мина голлинията, а обратът бе към този момент разполагаем.

Пет минути по-късно и Маркъс Рашфорд бе прецизен с глава за Манчестър Юнайтед, довеждайки обстановката до привидно безнадеждното за съперника 3:1.

Последното попадение в мача осъществя още веднъж Марсиал, като за следващ път се стигна на процедура до извеждащо подаване на бранител на Нюкасъл към футболист на Юнайтед. Този път Лонгстаф сгреши, а Марсиал се възползва на 100%, вкарвайки за крайното 4:1.
 Снимка 459115
Източник:

Юнайтед се изкачи до 7-ата позиция в класирането, като разполага с 28 точки на сметката си, преди изиграването на всички дуели от кръга.

Нюкасъл се намира на 10-о място в класирането с актив от 25 точки с 7 победи, 4 равенства и към този момент 8 загуби.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР