Манчестър Юнайтед планира да прояви най-голямата си активност на пазара

...
Манчестър Юнайтед планира да прояви най-голямата си активност на пазара
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се готви за горещо трансферно лято

Манчестър Юнайтед възнамерява да прояви най-голямата си интензивност на пазара през лятото за последните четири години, като това касае освен привличане на нови попълнения, само че и разлъка с футболисти.
 Манчестър Юнайтед набеляза трима за лятото
Миналата седмица “червените дяволи ” взеха решение въпроса с мениджърския пост, като повериха работата на Оле Гунар Солскяер за непрекъснато. Сега клубът може да се концентрира в окомплектоване на състава за идващия сезон.

Според The Telegraph, представен от БГНЕС, Солскяер се надява да укрепи състава си с петима нови играчи, като наложително ще закупи централен бранител, десен бек и повсеместен атакуващ състезател. Тимът от “Олд Трафорд ” може да притегли и двама централни полузащитници, само че това зависи от бъдещето на Андер Ерера и Хуан Мата, чиито договори изтичат в края на сезона.

Sky Sports твърди, че най-вероятно Ерера и Мата ще изоставен като свободни сътрудници. Първият към този момент е постигнал съглашение с Пари Сен Жермен, до момента в който Мата контактува с Барселона.

Като евентуални нови попълнения в Манчестър Юнайтед се спрягат Калиду Кулибали от Наполи, Рафаел Варан от Реал, Аарън Уан-Бисака от Кристъл Палас, Деклан Райс от Уест Хям, Саул Нигес от Атлетико, Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд и Калъм Хъдсън-Одой от Челси.

Клубът в това време не демонстрира интерес към крилото на Реал Гарет Бейл. Неизбежна е и раздялата с някои футболисти. Освен Ерера и Мата, техният съотечественик Давид Де Хеа също може да напусне “Олд Трафорд ”. Юнайтед на този стадий не съумява да склони стража да преподпише изтичащия му след година контракт и това може да принуди клуба да го продаде през лятото.

Почти обезпечено с клуба ще се раздели и капитанът Антонио Валенсия. По-рано през сезона ръководителите на “червените дяволи ” взеха решение да не не престават договора на еквадорския деец. Има възможност Юнайтед да се раздели също с Маркос Рохо и Матео Дармиан, както и с най-високоплатения състезател на отбора Алексис Санчес.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР