Манчестър Юнайтед е отправил запитване към Борусия Дортмунд за централния

...
Манчестър Юнайтед е отправил запитване към Борусия Дортмунд за централния
Коментари Харесай

Юнайтед оглежда бранител на Дортмунд

Манчестър Юнайтед е отправил питане към Борусия Дортмунд за централния бранител Мануел Аканжи. Според „ Дейли Мейл “ Ралф Рангник, който е краткотраен управител на тима, само че след края на лятото ще продължи да има значима роля в клуба, счита, че е е добра да се ускори конкуренцията в центъра на защитата и капитанът Хари Магуайър да има по-сериозна опция.

Бъдещето на Фил Джоунс и Ерик Бай на „ Олд Трафорд “ по никакъв начин не е несъмнено, като е доста допустимо и двамата да изоставен през лятото. Така Юнайтед остава единствено с трима играчи за тези позиции – Магуайър, Варан и Линдельоф.

26-годишният Аканжи има контракт с Борусия за още 16 месеца. „ Жълто-черните “ към този момент са му сложили цена, която се развява на 26 милиона паунда, прибавя „ Дейли Майл “.

В Германия даже настояват, че към този момент има публична оферта от Манчестър Юнайтед. Английското издание обаче упорства, че такава към момента няма, а от „ Олд Трафорд “ единствено са проучили обстановката към играча. Иначе другите цели за лятна селекция в Манчестър Юнайтед са привличането на нови отбранителен полузащитник и нападател.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР