Манчестър Сити си осигури място в последните четири на Шампионската

...
Манчестър Сити си осигури място в последните четири на Шампионската
Коментари Харесай

Гуардиола: Изтощени сме, требъл не ме интересува

Манчестър Сити си обезпечи място в последните четири на Шампионската лига този сезон и ще се бори с Шефилд Юнайтед за място на финала за ФА Къп в събота. Надеждите на " жителите " са да запазят титлата във Висшата лига особено след като водачът Арсенал приключи наедно със Саутхемптън. Тогава Сити може да бъде първият тим, който реализира требъл в Англия и Европа, откакто Манчестър Юнайтед го направи през 1999 година, само че Пеп Гуардиола е черноглед за възможностите на тима да го направи.

" Ще приказвам с вас за требъл, откакто спечелим Купата на Англия и Висшата лига. Преди финала на Шампионската лига ще стартираме да приказваме за това. Виж какъв брой надалеч е. Ние сме надалеч, далеч. Колко пъти в тази невероятна страна е юридически требъл? Колко години? Колко тима? Един е. Веднъж. Нашите съседи са го правили преди колко години? Най-доброто нещо е да се съсредоточим върху това дали имаме задоволително свежи крайници за на следващия ден, с цел да се състезаваме против Шефилд Юнайтед. Вълнувам ли се от требъла? Изобщо не ", показа Гуардиола.

" Трябва да видя и ще говоря. След мача в Мюнхен играчите не можаха в действителност да честват в съблекалнята, тъй като бяха изтощени. Ротирах много в предходните сезони (на полуфинали) и не беше добре. Имам доста подозрения по отношение на състава. Трябва да видя тренировките в петък и да приказвам с доста от тях и да видя какво е моето възприятие ", добави наставникът на Сити.

Сити изостава с пет точки от Арсенал във Висшата лига, само че има два мача по-малко и се изправя против " артилеристите " в сряда. " Гражданите "  също по този начин ще се изправят против Реал Мадрид в полуфиналите на Шампионската лига.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР