Манчестър Сити привлече аржентински нападател от Ривър Плейт

...
Манчестър Сити обяви привличането на аржентинския нападател Хулиан Алварес от
Коментари Харесай

Манчестър Сити обяви привличането на аржентинския нападател Хулиан Алварес от Ривър Плейт за срок от пет години и половина за сумата от 14 млн. паунда. 22-годишният футболист, който има пет мача за националния отбор на Аржентина, ще остане в Ривър под наем поне до юли 2022.
Хулиан Алварес.
Футболният директор на Сити Чики Бегиристайн заяви, че лидерът във Висшата лига е подписал с играч, който има значителен потенциал. „Хулиан е играч, който следим от известно време. Той е способен да оперира на няколко позиции в атаката и сме твърдо убедени, че е един от най-добрите млади атакуващи играчи в Южна Америка. Много съм щастлив, че успяхме да го привлечем в Манчестър Сити. Наистина вярвам, че можем да му осигурим правилните условия, за да разгърне потенциала си и да стане топ играч“, каза той.

Алварес дебютира за националния отбор в световна квалификация срещу Чили през юни миналата година и бе част от състава, който спечели Копа Америка месец по-късно. Сити се нуждаеха от нападател след напускането на реализатор номер 1 в историята на клуба Серхио Агуеро миналата година. Тимът се размина с нападателя на Тотнъм Хари Кейн през изминалото лято. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР