Манчестър Сити е бил перфектно подготвен с правилната смес от

...
Манчестър Сити е бил перфектно подготвен с правилната смес от
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Бяхме перфектно подготвени

Манчестър Сити е бил съвършено квалифициран с вярната примес от успокоение и напрежение за реванша от полуфиналите на Шампионската лига против Реал Мадрид, счита мениджърът на британския отбор Пеп Гуардиола. Сити победи с 4:0 испанския гранд и с общ резултат 5:1 от двата мача се класира за финала, където ще срещне италианския Интер.
 Манчестър Сити - Реал (Мадрид) 4:0 в полуфинал-реванш от Шампионската лига
Шампионът е на колене! Манчестър Сити изнесе футболна лекция на Реал (Мадрид) и се класира на край в ШЛ

Финалът в конкуренцията ще бъде сред Манчестър Сити и Интер

" В последните дни имах възприятието, че имаме композиция от успокоение и напрежение, с цел да играем в такива мачове. След 10 или 15 минути усетих, че цялата болежка от предишния сезон... беше в действителност мъчно да загубим по метода, по който загубихме, само че мисля, че сега преглътнахме отровата ", разяснява Гуардиола след триумфа.

Преди 12 месеца Реал Мадрид отстрани Манчестър Сити с общ резултат 6:5 след извънреден поврат в края на втория дуел.

" В спорта явно имаш и втори късмет и когато изтеглихме Реал при жребия, аз бях подготвен. Представихме се доста, доста по-добре в този момент. Просто усетих, че тимът е подготвен да се състезава на равнището, което сподели ", добави испанският експерт.

Английският отбор към този момент е на три победи от требъл, защото среща Манчестър Юнайтед във финала на шампионата ФА Къп на 3 юни и може да завоюва Висшата лига още в събота.
 Анчелоти: Сити ни победи справедливо
Анчелоти: Сити ни победи справедливо

Сезонът ни не е неуспех, счита треньорът на Реал

" Да, приближаваме се. Този сезон е в действителност, в действителност добър и поради това, което към този момент направихме. Удоволствието, насладата през сезона. Направихме щастливи почитателите си по света, които ни гледаха и виждат един добър тим. Това е най-големият комплимент ", сподели още Пеп Гуардиола.

Той разкри, че футболистите, треньорският щаб и фамилиите им ще се съберат на обща закуска преди да получат ден отмора през днешния ден.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР