Мълвата в медийното пространство носи, че актуалният сезон на Ергенът“

...
Мълвата в медийното пространство носи, че актуалният сезон на Ергенът“
Коментари Харесай

„Ергенът“ приключва без победителка

Мълвата в медийното пространство носи, че настоящият сезон на „ Ергенът “ ще приключи без победителка. Александър Младенов – младият предприемач, който тази година е в ролята на основния воин в скандалното риалити, е вдигнал ръце от момите, които се борят за сърцето му. Доколкото може да се има вяра на изказванията – на финала освен не е избрал нито една от тях, а и въобще не се е появил на фотосите.

 

Истината е, че още от първия епизод на първия сезон на шоуто стана ясно, че то по-скоро е за сеир, в сравнение с за романтика, както го промотират от bTV. Зрителите са безапелационни, че момите в него не стават за семейство, само че на финала на сезона всеобщото мнение ще откри израз в дейностите на самия Ерген.

 

Запознати издават, че Александър Младенов ще бойкотира и двете финалистки в шоуто, откакто освен не е спрял избора си на нито една от тях, а и не си е направил труда да им изясни претекстовете за решението си. Всичко това е направил посредством писмо, адресирано до водещия на предаването Наум Шопов.

Макар и двете да си тръгнали от шоуто с пръст в уста, въпреки всичко им останала вярата, че още дълго ще бъдат в устите на хората, което ще им донесе съответните дивиденти и популярност.

 

Мълвата носи, че финалистки, са две руси дами, които доста си наподобяват и би трябвало да имаш доста натъртено око, с цел да ги различиш една от друга. Едната е Магдалена Томова – някогашната Мис Варна, която във визитката си е оповестила, че сега ръководи елитно заведение в столицата.

 

Другата е карловката Надежда Вишнева, която живее в София и има 7-годишен наследник. Занимава се с изобразяване, само че във визитката си е отбелязала, че работи като експерт по човешки запаси.

В предаването назовават двете дами Маги и Нани.

 

За първата не излиза наяве какви са медийните й контакти, само че втората има солидни връзки с видни тв персони, което проличава от оповестените й в обществените мрежи фотоси. Маги е близка със синоптичката на Нова тв Гери Малкоданска и даже е била изтъкнат посетител на празненството по случай раждането на сина й преди време.

 

Освен това има и фотоси с Владимир Ампов – Графа, щракнала се е и пред сферата на известното в близкото минало предаване „ Национална лотария “, чийто водещ бе Захари Бахаров. Затова й предстоят мощни епизоди в шоуто.

 

Според изказванията на хора от кухнята на предаването, тази година няма да има нова младоженка, по тази причина се чака почитателите да продължат да одумват връзката на Валерия и Евгени от сезон 2. Мълвата носи, че решението на Алек да не избере  нито една от двете моми на финала, е било авансово режисирано от продукцията. Предполага се, че това е подготовка за модифициране на риалитито – идващия път да не се снима „ Ергенът “, а „ Момата “, където редица мъже да се състезават за сърцето на една жена. Риалитито се чака у нас още от предходната година и се смяташе, бе първата Мома ще е участничка от първия сезон на „ Ергенът “ – Александра Гърдева. bTV обаче реши да продължи шоуто без промени и Гърдева остана без тв ангажимент. Затова одобри предлагането да влезе в „ Хелс Китчън “ по нова тв. При по този начин създалата се обстановка обаче, не е ясно дали bTV ще я желае за основен воин в идващия сезон на шоуто.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Ергенът Александър Младенов Магдалена Томова Надежда Вишнева Хелс Китчън Александра Гърдева Гери Малкоданска Захари Бахаров Владимир Ампов – Графа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР