Малцина знаят, че плеймейтката Златка Райкова, която се сгоди в

...
Малцина знаят, че плеймейтката Златка Райкова, която се сгоди в
Коментари Харесай

Златка Райкова крие таен брак с гаджето на Преслава

Малцина знаят, че плеймейтката Златка Райкова, която се сгоди в ефира на Нова телевизия за ММА боеца Георги Валентинов, крие скришен брак.

През 2011 година, Златка сключила църковен брак с тогавашния си другар Павел. След дълго безмълвие, Райкова съобщи, че с Павел са си споделили заветното „ да “, само че единствено пред Бога. Свидетели на бракосъчетанието била нейна близка другарка и приближен приятел на младоженеца. Семейното благополучие траяло малко и двамата се разделили още същата година.



Причината била, че Павел бил женен за друга, от която на всичкото от горната страна чака и дете.



* Павел и Златка

Изоставената брачна половинка не серпантина да тормози Златка, че й е откраднала мъжа и даже я заплашвала, че ще я залее с киселина. В последна сметка плеймейтката взема решение, че няма да търпи издевателството и бързо се разделя с Павел. Двамата със Златка обаче не са разтрогнали църковния брак.



С днешна дата някогашния обичан на Русата Златка към този момент e с фолк певицата Преслава. Двамата мислят за брак, а Преси изясни, че обичаният й още не е разведен, само че и това било въпрос на време, написа „ България през днешния ден “.



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР