Малшанс при дузпите остави Sportal.bg със сребърните медали на турнира

...
Малшанс при дузпите остави Sportal.bg със сребърните медали на турнира
Коментари Харесай

Малшанс за Sportal.bg на финала в Бояна

Малшанс при дузпите остави Sportal.bg със сребърните медали на шампионата VIVACOM Media Cup 2018. На финала тимът на нашата медия отстъпи след наказателни удари на първенеца Bulgaria On Air, който отбрани купата си от преди година. За втора поредна година надпреварата бе проведено от Българския футболен съюз и колегата на федерацията VIVACOM, а срещите се изиграха на 16 и 17 юни на Национална футболна база " Бояна ".

В първия ден се изиграха конфликтите от груповата фаза, а за неделните четвъртфинали се класираха съставите на Sportal, NOVA, Darik, bTV, Bulgaria On Air, Българска телеграфна агенция, 24 часа и Нюкасъл-България.

След оспорвана борба до мача за трофея доближиха Bulgaria On Air и Sportal - като и конфликтът за първото място бе извънредно напечен. Отборът на най-голямата онлайн спортна медия поведе, само че няколко минути преди края позволи гол, който прати мача на дузпи, където играчите на Bulgaria On Air демонстрираха по-голяма акуратност и се окичиха със златните медали. Купата беше връчена от шефа " Корпоративни връзки " на VIVACOM Веселка Вуткова и от заместител изпълнителния шеф на БФС Павел Колев. В мача за третото място, който също беше решен с дузпи, Нюкасъл-България надделя сборния отбор на Darik Radio.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР