Mall of Sofia в партньорство с Двунационалната търговска камара България-Израел

...
Mall of Sofia в партньорство с Двунационалната търговска камара България-Израел
Коментари Харесай

Специална инициатива „Доброто в сърцето на града“ подкрепя хората в нужда

Mall of Sofia в партньорство с Двунационалната комерсиална камара България-Израел (BCCBI) и организация „ Аз обичам България” подават ръка на разнообразни дела, с които да подкрепят хора и дребни бизнеси в потребност в комплицираните времена на 2020 година с твърдото разбиране, че да правиш положително не е еднократен жест, а осъзната гражданска позиция на отговорност към обществото.

От ноември месец нататък Mall of Sofia, BCCBI и „ Аз обичам България” ще партнират с разнообразни организации с нестопанска цел, с цел да осъществят самодейността „ Доброто в сърцето на града “.

Акцент измежду разноликите дела е партньорството със „ ЗАЩОТО съдебномедицинска експертиза ХОРА “ за обезпечаване на храна за нуждаещи се. От 14 ноември всеки може да закупи пакетирани хранителни артикули по лист, оповестен на уеб страницата на комерсиалния център, и да ги занесе на събирателния пункт в Mall Of Sofia на равнище -2, пред входа на супермаркет BILLA. В предколедния интервал от 21 до 23 декември на особено обособено място ще бъдат раздавани на нуждаещите се пакети от събраните артикули.

 Mall of Sofia

На 13 и 14 ноември 2020 година искащите да си създадат тест за диабет ще тестват гратис равнищата си на кръвна захар в особено обособения ъгъл на равнище сутерен в комерсиалния център със съдействието на Българска асоциация Диабет и Phoenix Pharma.

Клиентите на комерсиалния център ще могат да поддържат младите гении от Националната художествена академия, като прегледат и закупят техни произведения.

Асоциация на родителите на деца с повреден слух ще показа на клиентите на комерсиалния център най-често срещаните легенди за хората с повреден слух и ще ги запознае с езика на жестовете. С благотворителна цел ще бъдат препоръчани Коледни сувенири, направени от деца с повреден слух.

Неправителствени организации „ Операция: Плюшено мече “ също ще откри своята поддръжка на територията на мола, с цел да способства за подкрепяне на деца в неравностойно състояние.

С цялата тази палитра от благотворителни акции Mall of Sofia приканва всеки собствен клиент да се причисли към тях по стъпките на положителните действия в търсене на „ Доброто в сърцето на града “.

Повече информация за самодейността можете да намерите на уеб страницата на комерсиалния център
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР