Малкото ирландско градче Касълбар, намиращо се в западната част на

...
Малкото ирландско градче Касълбар, намиращо се в западната част на
Коментари Харесай

Касълбар, Ирландия - късметлийското градче на Европа

Малкото ирландско градче Касълбар, намиращо се в западната част на страната, може да се счита за най-щастливият град в Европа. Причината – към този момент три пъти поданици на града стават притежатели на огромната облага от лотарията Euromillions.

Последният щастливец, познал пет цифри и две звезди, бе разгласен предишния вторник и към този момент чака да му бъде изплатена премията от 17 милиона евро. Засега не се разкрива самоличността му, само че съгласно притежателя на хранителния магазин, където е закупен билета счита, че става въпрос за гражданин на града, който в този момент наброява малко над 12 000 души, пише 20minutos.es.

„ Всички сме във екстаз. В града има оживление и това е отлично за Касълбар. По-голямата част от нашите клиенти са локални поданици, тъй че в действителност се надявам, че това е някой от общността на Касълбар. Който и да е, аз му поисквам шанс “, споделя пред ирландския „ The Sun “ Алън Мълрой, притежател на магазина, където е удостоверен билетът.

Печелившите цифри за тегленето на вторник през нощта са: 24, 26, 32, 43, 46, а номерата на щастливите звезди бяха 06 и 10. Лицето, което завоюва третият по рода си джакпот от Euromillions на Касълбар, е 15-ият победител в джакпота в Ирландия, където играта стартира през 2004 г. 

Наградите на Euromillions за първи път падат в Касълбар през април 2014 година, когато гражданин на града печели 15 милиона евро, с помощта на пет познати цифри и две звезди. Втората премия от 29 млн. евро пада три години по-късно, през юли 2017 година


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР