Малко вероятно е „Великолепната четворка“ в лицето на херцозите на

...
Малко вероятно е „Великолепната четворка“ в лицето на херцозите на
Коментари Харесай

Kоронавирусът сдобри Уилям и Хари - slava.bg

Малко евентуално е „ Великолепната четворка “ в лицето на херцозите на Кеймбридж и херцозите на Съсекс в миналото да се събере още веднъж, само че няма потребност да се губи вяра за помиряване сред принц Уилям и принц Хари.

Според източници, близки до кралското семейство, непредвидената композиция от пандемията на ковид, рождените дни на кралските бебета и откриването на COVID-19 при принц Чарлз много са сближили братята и това ги е предиздвикало да не помнят за всички обиди, най-малко за известно време.

„ Очевидно сред тях постоянно е имало огромно противоречие, само че връзките им се усъвършенстват и знам, че Уилям и Хари поддържат връзка по телефона “, съобщи кралският специалист Кейти Никхъл пред „ Entertainment Tonight “. „ Те са се свързвали с видео диалози повече от един път, чествали са доста рождени дни в фамилията. “ Мисля, че заболяването на принц Чарлз също накара братята да вдигнат телефона и да стартират още веднъж да си приказват. “

Като цяло, съгласно Никхъл, връзките сред херцозите и съпругите им са станали по-малко напрегнати, защото са били в разнообразни елементи на света: „ Херцозите на Съсекс може да се любуват на новия си живот, а херцозите на Кеймбридж могат да се върнат към остарялото, без драма, ежедневие, което явно остава зад кулисите. Мисля, че Кейт и Уилям в известна степен усещат неналичието на Хари и Меган или най-малко несъмнено им липсват времената, когато Хари е бил в близост.

И макар необятно публикуваното разбиране, че принц Хари не е доста благополучен отвън родната си Англия, Кейти упорства, че се радва на своята нова независимост и нов живот: „ Сега те могат да създадат всичко по собствен метод. “, разяснява още източникът.

Източник: tialoto.bg
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР