Малко Търново може да остане откъснато от България. Това алармира

...
Малко Търново може да остане откъснато от България. Това алармира
Коментари Харесай

Малко Търново може да остане откъснато от България


Малко Търново може да остане откъснато от България. Това сигнализира кметът Илиян Янчев

Причината е, че от два месеца се е задействало остаряло свлачище в местността Босна, на основния път за Турция. След като пътят Царево – Малко Търново по този начин и не бе ремонтиран, макар обещанията на страната, единствената връзка с област Бургас остава основният път за Турция. И тя може да прекъсне, споделя кметът Янчев, представен от Флагман.бг.
Закон разделя територията на България на четири региона с поддръжката на Европейска комисия и Световната банка „ Под остарялото свлачище на Босна, се е отворило ново. Аз съм алармирал най-малко преди два месеца. Нищо не се е направило. В момента е рисково, тъй като при по-голяма скорост, можеш да излезеш отвън платното и да се случи най-страшното. Трябва ли в действителност да се обърне някой рейс или някое дете да загине при злополука, с цел да може да се вдигнем и да кажем „ Махаме министри “ и с това решаваме казуса? Не! “, разяснява още кметът.
Пътят за Царево беше единствено закърпен, макар обещаните над 3 милиона за ремонт, само че и този път не помниха хората от Странджа, споделя Янчев:
„ Ако затворим и този път – Малко Търново – Бургас, Царево – Малко Търново е непристъпен, само ни остава връзката с Турция. Освен аз да разглася, като кмет, автономност. От пътното ръководство ни изясняват, че няма пари за ремонт “, добави кметът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР