Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не

...
Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не
Коментари Харесай

Лена Бориславова няма да се кандидатира за депутат

Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не влизам в предизборните листи. Това заяви в персоналния си профил Лена Бориславова, някогашен началник на кабинета на експремиера Кирил Петков.
 
" През последните 8 месеца направихме първите решителни стъпки към разкъсване със схемите на предишното – с кражбите на публичен запас, с мафиотския метод на ръководство на страната, с шкафчетата с кюлчета. Съпротивата на това минало бе голяма, впрегнаха се всички похвати, работеше се интензивно и за изместване на публичния фокус и за компрометиране на Промяната. Е… не откриха обири, не откриха нечисти покупко-продажби, не откриха закононарушения, по тази причина нападнаха персонално ", показва аргументите Бориславова.
 
И добавя, че " да се занимаваш с политика в България има своята цена ". " Аз нямам право да я трансферира върху екипа и работата на " Продължаваме промяната ". Най-накрая имаме късмет да скъсаме дефинитивно със остарелия, привършен модел на ръководство, в който някой водач се разпорежда с хората, с бизнеса, с фантазиите и живота ни. Нищо, минимум пък моето име, не би трябвало да отклонява вниманието ни от тази цел. Промяната зависи от мощни персони, само че е по-голяма от всеки от нас поотделно ", написа в поста си Лена Бориславова.
 
Тя благодари на Кирил Петков и Асен Василев, както и на целия екип на Политическа партия, че са я разбрали и подкрепили в решението й.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР