Малко след като се изиграха последните мачове от 1/4-финала за

...
Малко след като се изиграха последните мачове от 1/4-финала за
Коментари Харесай

Юнайтед срещу Сити на 1/2-финала за Купата на Лигата

Малко откакто се изиграха последните мачове от 1/4-финала за Купата на Лигата в Англия, бе изтеглен и жребият за 1/2-финала в шампионата. Както е известно, довечера Тотнъм победи Стоук Сити с 3:1, а място в идната фаза откри и Манчестър Юнайтед, който надделя Евертън като посетител с 2:0.

Жребият не бе изключително благоразположен към " Червените дяволи ", които ще имат нов тежък конкурент на 1/2-финала. Те ще се изправят против градския си противник Манчестър Сити, който е и миналогодишният победител в шампионата. Любопитното е, че това е повтаряне на 1/2-финала от предишния сезон, когато " Гражданите " завоюваха с общ резултат 3:2 от двата мача, с цел да стигнат до борбата за трофея.

Your confirmed Semi-Final ties! |
— Carabao Cup (@Carabao_Cup)
Тотнъм пък имаше много по-голям шанс. " Шпорите " ще домакинстват на огромната изненада в шампионата Бренфорд. Възпитаниците на Жозе Моуриньо към този момент се виждат с единия крайник на финала, само че не трябва да подценяват отбора от Чемпиъншип, който сподели, че може да обърка сметките на всеки.

Срещите от 1/2-финала ще се изиграят на 5 и 6 януари. Този сезон поради натоварената стратегия спечелилите ще се дефинират в един мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР