Малко след като калифорнийската лотария посочи победителя в джакпота Powerball

...
Малко след като калифорнийската лотария посочи победителя в джакпота Powerball
Коментари Харесай

Обвиниха печеливш в лотария, че е откраднал билета, донесъл му 2 милиарда долара

Малко откакто калифорнийската лотария уточни спечелилия в джакпота Powerball от $2,04 милиарда, различен мъж заведе дело, оспорвайки облагата и потвърждавайки, че билетът е бил откраднат от него.

Хосе Ривера разкрива, че е закупил печелившия билет от сервизния център на Джо в Алтадена на 7 ноември 2022 година, само че той е бил откраднат същия ден, съгласно правосъдни документи, получени от TMZ.

В делото се споделя, че човек на име Реджи е откраднал билета, само че не се дават детайлности за евентуалната кражба на повече от 2 милиарда $, пише Fox Business.

Ривера твърди, че мъжът му е споделил, че даже и да завоюва, ще върне билета единствено при изискване, че раздели премията 50 на 50. Победителят „ отхвърли да бъде изнудван “, като рапортува за хипотетичното закононарушение на правоприлагащите органи и Калифорния Лотария, с искане за следствие.

Ривера желае обезщетение и да бъде приет за победител. Въпреки обстоятелството, че Едуин Кастро публично получи печелившия билет.

Калифорнийската
лотария съобщи, че не е упълномощена да проверява незаконна активност измежду своите играчи и че обвиняванията би трябвало да бъдат разследвани единствено от правоприлагащите органи.

„ Освен това, когато става въпрос за процеса на инспекция на огромния победител, Калифорнийската
лотария има цялостно доверие в неговия развой “, се споделя в изказването. „ Калифорнийската лотария остава уверена, че Едуин Кастро е законният победител в премията от 2,04 милиарда $ от тегленето на Powerball през ноември 2022 година “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР