Малко след излизането на Xiaomi 13 Ultra авторът на YouTube

...
Малко след излизането на Xiaomi 13 Ultra авторът на YouTube
Коментари Харесай

Вътрешната конструкция на Xiaomi 13 Ultra може да ви изненада

Малко след излизането на Xiaomi 13 Ultra създателят на YouTube канала WekiHome направи изцяло демонтиране на флагманския смарт телефон, с цел да изследва „ вътрешните му механизми “. По-специално той сподели по какъв начин наподобява механизмът на камерата с променлива бленда, както и другите основни съставни елементи на устройството.

Разглобяването на смарт телефона е относително елементарно. Задният му похлупак е изработен от пластмаса, тъй че няма опасения, че ще се напука или елементарно ще се надраска като става при стъклените панели по време на разглобяването. Модулът на задната камера включва четири оптични датчика в един общ кръговиден железен модул – разположение, което е наложило Xiaomi да направи нещо като ходило върху корпуса в допълнение към леко стърчащия стъклен „ остров “.

Основният модул на камерата е забавен на първо място с променливата бленда, варираща от f/1,9 до f/4,0. Авторът на видеото показва, че когато тя е затворена, съвсем напълно покрива обектива. Също по този начин стана ясно, че смарт телефонът разполага с памет на SKhynix и екран на Huaxing. В края на видеото блогърът сглобява мобилното устройство в противоположен ред и показва работата неговата естествена работа.

Да напомним, че Xiaomi 13 Ultra разполага с четири фотосензора с резолюция от по 50 MP и също така в него се употребяват висококачествените обективи Summicron, създадени от Xiaomi взаимно с Leica.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР