Малко ситуацията е как четирима души стоят в нощния влак

...
Малко ситуацията е как четирима души стоят в нощния влак
Коментари Харесай

PR експертът Георги Куртев: Има криза на лидерството във всичките формации

" Малко обстановката е по какъв начин четирима души стоят в нощния трен София-Лакатник, желаят да играят белот и всеки споделя какви терци има, по какъв начин ще надцака другия, само че карти към момента няма раздадени никакви ".

Така изясни нагледно актуалната обстановка в политиката PR-експертът Георги Куртев. " Политиката е изкуство още от времето на Аристотел и е ясно, че работата на политиците след изборите е не това, което се случва в седмицата след оповестяването на резултатите. Трява да пристигна времето на договарянията. В Германия няколко месеца се приготвяше 177 страници документ за коалиция, която видимо беше несъбираема. Ясно е, че в такава обстановка всеки ще бъде малко ощипан. На тези избори видяхме твърдите ядра, които застанаха зад партиите си ", сподели той в утринния блок на " Нова телевизия ". 

" Рискове ще има във всеки един от случаите - и да отидем, и да не отидем на избори. В момента това, което следя в профил, е една рецесия на водачеството във всичките обединения. Виждаме, че даже присъединяване по медиите е чисто лидерско. Няма я партийната маса - на депутатите, които стоят зад тях, не сме чули гласа им. Колкото и да се пробват политиците да укротят своите парламентарни групи, има заплаха в един миг да се стигне до фрагментиране ", приключи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР