Малко преди свиканата утре Национална конференция на ГЕРБ министър-председателят Бойко

...
Малко преди свиканата утре Национална конференция на ГЕРБ министър-председателят Бойко
Коментари Харесай

МС одобрява новите разходи в бюджета онлайн малко преди Националната конференция на ГЕРБ

Малко преди свиканата на следващия ден Национална конференция на ГЕРБ министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет (МС) ще проведат посредством видеоконферентна връзка постоянно държавно съвещание. Министрите се събират в 10.00 часа, а структурите на ГЕРБ от цялата страна се събират в 12.00 часа. От държавната пресслужба не оповестяват какво постанова съвещанието да се организира неприсъствено в Министерски съвет.
Министерският съвет ще утвърди спомагателни разноски по бюджета на Министерството на стопанската система за 2020 година и ще предложи на Народното събрание за одобрение на Доброволното съглашение за гаранция според член 11 от Регламент (ЕС) 2020/672 на Съвета SURE - европейски инструмент за краткотрайна поддръжка за намаляване на рисковете от безработица при изключителни условия в резултат на експлоадирането на COVID-19, сред Европейска комисия и България, заяви пресслужбата на кабинета.

Министрите ще одобрят оферти за промени в законите за електронната търговия и за отговорността за попречване и премахване на екологични вреди, както и в Наредбата за паричните компенсации и помощи от Държавното публично обезпечаване от 2015 година

Очаква се кабинетът да одобри План за осъществяване на Националната тактика за младежта (2010 - 2020) за 2020 година и да направи промени в състава на Надзорния съвет на Националния застрахователен институт.

Малко след съвещанието, в 12 часа, стартира Национална конференция на Политическа партия ГЕРБ. Според информация на бТВ на нея министър председателят Бойко Борисов ще разяснява както изтеклите записи и фотоси, свързвани с него, по този начин и митингите и блокадите на основни кръстовища в страната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР