Малко преди официалния дебют на новия модел той беше показан на

...
Малко преди официалния дебют на новия
модел той беше показан на
Коментари Харесай

Това е новото Suzuki Jimny

Малко преди формалния дебют на новия модел той беше показан на определени гости на марката. Производството на четвъртото поколение на автомобила към този момент стартира в Япония, а на фотосите е версията с три врати и корав покрив. Очаква се пускането и на вид с мек покрив.

Снимките демонстрират изцяло предната и странична част на модела. Радиаторната решетка е в досегашния жанр на марката и включва в себе си кръглите предни прожекторни фарове, както и кръглите мигачи. На процедура Suzuki се връща обратно в годините с дизайна на новия си модел, ползвайки стила нео-ретро. Той се изразява в острите ъгловати линии на купето и на арките на калниците.

Независимо от много опростения си външен вид, новият модел идва с съвременни системи, като автоматизиран климатик, сензорен екран на инфотеймънт системата, многофункционален волан и автоматична трансмисия.

В моторната гама на модела, обозначаван като 2019 Suzuki Jimny е с пет позиции. За пазара в Япония ще се предлага като базов малкия двигател R06A с ходов размер 660 куб.см, а за експорт автомобилът ще се предлага с двигателите 1.2 L K12C DualJet и 1.0 L K10C BoosterJet. За страните с разрастващи се стопански системи колата ще се предлага и с дизеловия мотор K12B 1.2 литра.

Японската компания се надява да увеличи продажбите си в Европа с 20% заради лансирането на новия си оф-роуд модел.

В Индия сега се предлага вид на второто потомство на Jimny с името Maruti Gypsy. Предполага се че и новото 2019 Suzuki Jimny може да се прави в страната, като заместител на Gypsy и в качеството на нов лайфстайл продукт.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР