Малко повече от година, след като й бе наложен запор

...
Малко повече от година, след като й бе наложен запор
Коментари Харесай

Венета се разплати с Юксел Кадриев

Малко повече от година, откакто й бе натрапен запор на имуществото поради дело, заведено от Юксел Кадриев, тв водещата Венета Райкова се похвали, че е разчистила сметките си със своя сътрудник. Повод за признанието на авторката на „ Триумфът на кучките “ станаха спекулации, че се развежда с дългогодишния й сътрудник Тихомир Георгиев фиктивно и само за да резервира жилището си.

„ Това е неистина и всеки, който продължава да я популяризира ще бъде наказан. Истината е, че откакто трета инстанция не ме позволи до обжалване, при започване на октомври, изплатих 30 хиляди лв. и запорите бяха махнати незабавно “, изясни Райкова в обществените мрежи. Припомняме, че Кадриев заведе дело против новоизлюпилата се писателка след нейно изявление с някогашната му брачна половинка.

Междувременно Венета не пропусна да означи, че и самата тя чака да й бъдат изплатени отговорности, откакто завоюва делото си против Евгени Минчев на втора инстанция. До правосъдните пререкания сред двамата се стигна след етикета „ ефирен хемороид “, който светският пиар лепна на Райкова преди години. „ Той ми дължи към 15 500 лева

Адвоката му предложи на моята да не го запорирам. Предложи да заплати единствено половината сума и да приключи делото против мен. Ако не знаете той ме съди в ролята ми на коментатор на "Биг Брадър " за присъединяване си през 2014г., където съгласно него съм го нарекла "ниска топка ". Аз се съгласих да ми заплати единствено половината сума на която го осъдих, тъй като не парите са били водещият ми претекст да го осъдя. Но до този миг пари от Евгени Минчев не съм получила “, оплака се водещата.

За решението си да приключи брачните си връзки с Тихомир Венета проговори преди седмица. „ Разделяме се като другари, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна “, безапелационна е още Райкова.

Източник: monitor.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР