Малко повече от година, след като се зарази с новия

...
Малко повече от година, след като се зарази с новия
Коментари Харесай

Преболедувала и ваксинирана с 3 дози, Гала пипна Омикрон

Малко повече от година, откакто се болести с новия коронавурус, телевизионната водеща Гала още веднъж е болна. Както Lupa.bg писа още сутринта, в първите минути на днешния епизод на предаването " На кафе " посредством директна видео връзка от своя дом, където ще прекара идващите 10 дни под карантина, плевенчанката разкри, че се е заразила.

В ефир русокоската изясни, че не е измежду панелистите, присъстващи в студиото, тъй като в неделя си е направила тест, чийто резултат е бил позитивен. " Добре съм, имам напълно леки проблеми с гласа и носа ", побърза да означи тя, успокоявайки феновете. " И защото с сътрудниците съблюдаваме всички ограничения, стоешком на огромно разстояние един от различен, сътрудниците ми са там, подготвени да одобряват това предизвикателство, пиейки кафето си с вас, без мен ", добави с усмивка на разположение.

За първи път Гала бе болна от Ковид-19 през октомври 2020 година Тогава признаците й включваха главоболие, температура и сухота в гърлото. Заради положението ѝ форматът на шоуто бе изменен и в продължение на няколко дни срещите на коментаторите бяха напълно виртуални, а сесиите им - много по-кратки от нормалната им дълготрайност. В началото на ноември обаче те заеха обичайните си места пред камерите в студиото, единствено че без главната водеща, която продължаваше да взема присъединяване от жилището си. Нейната изолираност беше повече от 14 дни, като очевидно на организмът ѝ му е трябвало повече време, с цел да се освободи напълно от вируса. Не след дълго обаче тя оповести, че е дала негативна проба за болестта и ще се върне назад на терен.

Оказа се, че Гала е имунизирана. Тя даже си е сложила бустерна доза " Модерна " в края на декември, която обаче очевидно не е предпазила от разновидността " Омикрон ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР