Малко повече от година, след като роди третото си дете,

...
Малко повече от година, след като роди третото си дете,
Коментари Харесай

Когато Джесика Симпсън свали 45 килограма

Малко повече от година, откакто роди третото си дете, Джесика Симпсън изненада своите почитатели със забележителна смяна.

Певицата съумява да смъкна повече от 45 кг и наподобява в съвършена форма. Самата тя реши да се похвали в профила си в Instagram с отличните резултати, които е постигнала.

" Държах тези остарели дънки в дрешника си 14 години - въобще не пресилвам! В последните дни на 30-те ми години взех решение да им дам още един късмет и те към този момент ми стават. Здравейте, скъпи мои 40, доста ми е прелестно да се срещнем ", написа Симпсън под една своя фотография в навечерието на 40-я си рожден ден преди няколко дни.

View this post on Instagram
A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Jul 9, 2020 at 6:37pm PDT

Признаваме си, че Джесика наподобява в действителност ужасно, само че с цел да реализира тези забележителни резултати, се изисква неизменност и доста мощна воля. Според треньора ѝ Харли Пастернак, въпреки да следва избран режим, изпълнителката не съблюдава строги диети и не се подлага на изтощителни извършения.

View this post on Instagram
A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Jan 22, 2019 at 11:02am PST

Вместо тренировки във фитнес залата, Джесика прави по 14 хиляди крачки дневно. Що се отнася до хранителния ѝ режим, той се състои основно от храни, богати на протеини, и зеленчуци, пишат от Hola.

View this post on Instagram
A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on May 27, 2020 at 9:46am PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР