Малко повече от година беше необходима на несебърския ъндърграунд бос

...
Малко повече от година беше необходима на несебърския ъндърграунд бос
Коментари Харесай

Враговете на Митьо Очите треперят! Несебърският ъндърграунд бос е неузнаваем, фучи из морските курорти с...

Малко повече от година беше нужна на несебърския ъндърграунд необут Димитър Желязков, с цел да се възвърне след тежките контузии от стрелбата във 4you. За смут на враговете си Митьо Очите към този момент е възвърнал мускулната си маса, откакто се беше стопил поради канонадата от патрони, изстреляна против него от хората на Божидар Кузманов-Кравата.

Появиха се настоящи фотоси на боса, на които се виждат огромните му бицепси, а нищо не припомня за пострадванията, които едвам не лишиха живота му. На фотосите се вижда сериозната разлика от оповестения от нас кадър доскоро повече от месец.


Митьо демонстрира супер форма единствено година, откакто оцеля по знамение

От няколко дни босът има нова играчка. Митьо е видян да фучи из улиците на Несебър и Слънчев бряг със супер мощно „ Дукати “. Според източници Желязков е броил над 50 бона за супер мощната пистарка.


Той решил да си направи подарък след разнобоя в групата на врага му Божо Кравата, който се изпокара за пари с дясната си ръка Иван Терзийски. Тогава Божо отлъчил кума си и го пратил да работи при Очите в " Аркус ".

Митьо решил, че сходна добра вест би трябвало да се отпразнува уместно и се поглезил с пистовия мотор. Мощното возило бързо станало обичано на боса. Той го редувал дружно със супер първокласния си „ Мерцедес “, регистриран с цифрата на Дявола.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник и фотоси: Флагман.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР