Малко повече от два месеца след анонса, че новото поколение

...
Малко повече от два месеца след анонса, че новото поколение
Коментари Харесай

Новата Honda Civic Type R с премиера само след няколко седмици

Малко повече от два месеца след анонса, че новото потомство на Civic Type R е сложило нов за автомобил с предно предаване на именитата писта Сузука в Япония, Honda популяризира малко видео от тестовата стратегия на новия си суперспортист, само че този път от именитата писта Нюрбургринг.

Какво тъкмо се е случило на трасето не се разяснява от Honda, само че по всяка възможност можем да чакаме забавни детайлности по време на премиерата на новата генерация на Civic Type R, която ще се състои през лятото.

За страдание, от Honda не споделят никакви нови детайлности за автомобила, а във видеото още веднъж се подчертава върху преобладаващото наличие на особено проектираният огромен заден спойлер, както и върху оформлението на накрайниците на изпускателната система. Макар и със непокътната позната тройна настройка, при новата генерация на модификацията, преобладаващ е диаметърът на междинната тръба, до момента в който при към момента настоящата версия на автомобила, по-големи като размер бяха външните.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР