Малко не достигна на националите ни по баскетбол на колички

...
Малко не достигна на националите ни по баскетбол на колички
Коментари Харесай

Националите ни по баскетбол на колички на косъм от обрат срещу Чехия

Малко не доближи на националите ни по баскетбол на колички да създадат поврат против мощния тим на Чехия. Момчетата ни имаха късмет да се върнат в мача след 21 точки разлика на почивката, само че изгубиха с 37:46.

Това бе втората среща на отбора ни от груповата фаза на Европейското състезание, дивизия С, на което София е хазаин тази седмица. До момента играчите на Владимир Искров са с победа и загуба, откакто надделяха тима на Унгария с 50:33. Днес им следва мач против Португалия от 18:30 часа, написа " Bgbasket ".

Първата четвърт от мача с чехите бе много равностойна, като след нея гостите имаха единствено точка преднина – 10:9. След това обаче те усъвършенстваха нападението си, като се откъснаха напред с цели 21 точки разлика до почивката, където резултатът бе 34:13.

След паузата нашите бяха преобразени. Спечелиха третата част безапелационно и съкратиха разликата на 26:36. Българите продължиха с отличната си игра и през последната част, като се приближиха на едвам четири точки от чехите – 35:39. Гостите не разрешиха поврат и си върнаха преднината в последните минути, с цел да се стигне до победа.

За тима ни Мартин Иванов записа 22 точки, 6 битки, 4 асистенции и 3 отнети топки. 5 точки и 12 битки записа Георги Иванов, а с 4 плюс 7 приключи Александър Попов.

За спечелилите Адам Ербен записва 23 точки и 15 битки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР