Малко журналисти от шоубизнеса са следвали CBB като колумниста на

...
Малко журналисти от шоубизнеса са следвали CBB като колумниста на
Коментари Харесай

Да оцелееш в Celebrity Big Brother на ITV, без да убиеш кариерата си - седем трябва да следват правилата

Малко публицисти от шоубизнеса са следвали CBB като колумниста на Daily Mirror Поли Хъдсън. Сега, когато шоуто прави огромното си завръщане - този път в праймтайма на ITV - тя споделя на тазгодишните жертви, скърбя, съквартирантите жизненоважните уроци, които би трябвало да научат от минали бедствия, в случай че желаят да имат някаква вяра да избегнат самоубийството в кариерата и репутацията.

Още през 2001 година някои известни персони, в това число Джак Дий, Клеър Суини и Крис Юбанк, се съгласиха да вземат участие в първия по рода си Celebrity Big Brother. Беше за добра идея – да се съберат пари за Деня на аления нос – и те смятаха, че ще бъде елементарно, занимателно и че Big Brother няма да бъде толкоз недопечен с тях, колкото беше с естествените съквартиранти. О, какъв брой са бъркали, за благополучие.

Зрителите бяха хипнотизирани, когато тези добре познати персони разкриха елементи от себе си, за които в никакъв случай преди не са подозирали, по способи, които бяха по едно и също време положителни и невъзстановими. Шоуто старти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР