Малко хора успяват да избегнат такъв неприятен психологически феномен като

...
Малко хора успяват да избегнат такъв неприятен психологически феномен като
Коментари Харесай

6 физически черти, които много жени смятат за недостатъци. И абсолютно напразно

Малко хора съумяват да избегнат подобен противен психически феномен като комплекси през живота си.  Понякога те се появяват вследствие на нечие неопределено изявление, в други случаи несъзнателно се образуват заради мимолетни трендове, обществени мрежи и самосравнение с други хора.

По един или различен метод в последна сметка това води до обстоятелството, че дамите последователно стартират да смятат съвсем всеки милиметър от тялото си за минус, като в действителност не правят оценка сериозно тези усеща.

Ние считаме, че незабавно би трябвало да сложим завършек на това, тъй че всяко последващо потомство да не става все по -прословуто и нещастно.  Затова взехме решение да изброим и обсъдим детайлностите за външния тип на дамата, заради което несъмнено към този момент не си коства да се тревожите за една -единствена хубавица на тази планета.

1. Кръгове и торбички под очите

Разбира се, има някои самостоятелни характерности, като се има поради, че някои хора имат кръгове и торбички под очите по -изразени от други.  Като цяло обаче това е много постоянно срещана реакция на организма към избрани условия.

В някои случаи това се свързва с възрастта, защото мускулите, които поддържат клепачите, отслабват.  В други това е естествената реакция на организма към навиците и метода на живот.

Следователно, вместо комплексите и опитите да се прикрият и скрият тези прояви, е по -добре да се концентрирайте върху здравословния сън, вярното хранене и спокойствието, тогава торбите и кръговете ще изчезнат сами.

2. Изпъкнали (заешки) зъби

В детството въпросът за зъбите в един миг става изключително изострен, основно заради учебните насилници, които на драго сърце виждат особеността на нечия усмивка.  Същото беше и със звездата за полово обучение Ейми Лу Ууд.

Един учебен принудител не й даде пропуск и назова Bugs Bunny и това, несъмнено, докара до появяването на комплекси, които момичето обаче сполучливо преодоля.

Не всички към вас могат да се похвалят с холивудска усмивка. Повечето имат избрани нюанси, дължащи се на генетиката, ухапването и така нататък

Но опитът на доста известни персони потвърждава, че превъзмогването на вътрешния комплекс и самоприемането е доста по-важно за триумфа, в сравнение с обезверената битка с надутите недостатъци.

3. Закръглена брадичка

Гамата от козметични услуги също непрестанно се трансформира и пораства.  Всяка година се срещаме с нови услуги, с помощта на които се задават нови трендове.  Например, от ден на ден девойки и дами са почнали да фиксират сладки, заоблени черти на лицето с изразени скули и челюст с влакна.

Но коства ли си да загубите своята характерност в интерес на стилните трендове?  Особено като се има поради, че никоя техника на покачване не може да даде непрекъснат резултат и по тази причина, решавайки да предприемете такава стъпка, би трябвало да сте готови за многократни интервенции.

4. Дълги втори пръсти на краката

Може би сте забелязали: в множеството древногръцки и римски картини и статуи е изобразена линия на стъпалото, при която вторият пръст е по -дълъг от огромния.  Това положение е диагностицирано за първи път от ортопедичния хирург Дъдли Мортън, тъй че в медицината е известно като палеца на Мортън, а в културно отношение е познато като гръцкото ходило.

Като се има поради, че при основаването на творби на изкуството гърците са били закрепени върху съвършен баланс и съразмерност и постоянно се базират на златното съответствие, което се равнява на естетика, баланс и естетическо съвършенство, може да се каже, че това е идеалът за хубост.  Ето по какъв начин би трябвало да се лекува.

5. Тънки устни

Продължавайки тематиката за козметологичните услуги, тънки устни – това е, което изключително се корени в масите като минус и се трансформира съвсем в наложителна причина за посещаване в салона.

Ако обаче се вгледате деликатно, увеличението на устните не е достигнало тази степен на полуда измежду звездите от международна класа.

Например Ема Уотсън, Кейт Мидълтън, Гуинет Полтроу и доста други известни хубавици наподобява не придават огромно значение на това и не са се поддали на стилната наклонност.  И съгласно нас са постъпили вярно, тъй като такива устни наподобяват доста изтънчени и аристократични.

6. Неравности по ръцете и краката

Такова събитие като пъпки по ръцете, краката и предмишниците в медицината се назовава кератоза на косата и е ненапълно сходно на „ ягодови крайници “, само че цветът на дребните подутини в този случай е месен и тънък.

Това е постоянно срещано, безобидно положение на кожата, което не предизвиква дискомфорт, не изисква лекуване и нормално се смята за естествен вид на кожата.

Външно пъпките наподобяват настръхване и явно не си заслужават да обръщат внимание и да се срамят.

Всеки от нас се тревожи за избрани особености на външния тип, само че от време на време към момента е допустимо да се преодолее.

Ако сте един от тези късметлии, кажете ни какво ви оказа помощ да спрете да сте в комплекси и най -накрая да се обичате?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР