Малкият, среден и семеен бизнес е гръбнакът на всяка икономика.

...
Малкият, среден и семеен бизнес е гръбнакът на всяка икономика.
Коментари Харесай

Силвия Димитрова, ПП Републиканци за България- Варна: Малкият и среден бизнес е гръбнакът на всяка икономика!

 Малкият, междинен и фамилен бизнес е гръбнакът на всяка стопанска система. Затова би трябвало да се работи за тяхното стимулиране и поддръжка, съобщи за Varna24.bg Силвия Димитрова, претендент за депутат под номер 7 в листата на Политическа партия " Републиканци за България " във Варна.

" Трябва да се направи промяна в държавната администрация. Заедно с въвеждането на елетронното ръководство, би трябвало да се понижат чиновниците в администрацията на половина и да се усилят заплатите с 50 % на останалите. По този метод ще имаме чиновници които работят по-ефетивно и надлежно корупцията ще намалее.

Възнамеряваме да предоставим повече гаранции за бизнеса и да осигурим спомагателни благоприятни условия за рисковото финансиране. Само по този начин ще подтикваме дребния, междинния и фамилния бизнес, които са в основата на икономическия напредък.

Само сигурната и предвидима бизнес среда е наложително присъединяване за развиването на стопанската система.Трябва да се подтикват капиталовата интензивност, да се предизвиква предприемачеството, с цел да се учвеличат опциите за осъществяване на стопанска активност в страната ", безапелационна е Силвия Димитрова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР