Малките деца често са най-добрите примери, що се отнася до

...
Малките деца често са най-добрите примери, що се отнася до
Коментари Харесай

5 урока за приятелството, които научаваме на детската площадка

Малките деца постоянно са най-хубавите образци, що се отнася до другарствата.

С тяхната непорочност, доброжелателност и жизнерадостност, те са съвършените магнити за нови взаимоотношения. Това е по този начин, тъй като те към момента нямат предубеждения, задни мисли и не са обременени със остарели прекарвания.

Именно по тази причина бихме могли да понаучим това, това от малчуганите, с цел да се радваме на страхотни другарства.

Ето какво научихме от детската площадка:

1. Възползват се от всички благоприятни условия за другарства

Докато са на детската площадка, децата се възползват от всяка опция, с цел да основат ново другарство с някое дете. За тях няма изключително значение кой е отсреща. Забелязали ли сте, че те постоянно са подготвени да споделят играчката си и да “примамят ” новата си приятелка?

Е, урокът тук е, че в никакъв случай не се знае къде може да попаднете на нов евентуален другар. С чиста съвест, можете да потърсите нови запознанства. Децата го вършат, тъй като приятелите носят благополучие. Затова бъдете приветливи и не се опасявайте да се заговаряте с хората, не се тормозете и да споделяте.

 5 урока за другарството, които научаваме на детската площадка

2. Споделят

Както към този момент споменахме, шерването е в основата на всяко другарство. То е знак за благотворителност и поддръжка. Когато едно дете споделя неговата играчка в пясъчника, то демонстрира дарба да се грижи за другите, съпричастност и благотворителност. И резултатът е, че другите деца стартират да се усещат по-добре и надлежно стартират да го харесват.

Същото важи и за възрастните. Разбира се, когато възрастните желаят да покажат грижа, съпричастност и благотворителност, те нормално го вършат посредством връзката, поддръжката и интимността, а не с кофичката и греблото от пясъчника. Затова в случай че желаете множеството хора да ви харесват, не се тормозете да споделите вашите мисли и страсти и им отделяйте от времето си и поддръжката си. Споделянето е първата стъпка към фамилиарност, а интимността е в основата на солидните другарства.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР