Малка радиостанция в американския щат Оклахома, която пуска кънтри музика,

...
Малка радиостанция в американския щат Оклахома, която пуска кънтри музика,
Коментари Харесай

Кънтри радиостанция в САЩ пусна в ефир нова песен на Бионсе след оплаквания на фенове

Малка радиостанция в американския щат Оклахома, която пуска кънтри музика, беше разкритикувана от слушатели за това, че е отказала да излъчи новата ария на Бионсе Texas Hold 'Em, като е обяснила, че тя не се вписва във формата на станцията, съобщи Би Би Си.

След абсурда станцията промени решението си.

Работата е там, че песента е записана в кънтри жанр, само че управлението на станцията не е знаело за излизането на сингъла, защото в никакъв случай до момента не е пускало в ефир творба на Бионсе.

Всичко почнало, откакто един слушател на KYKC FM, радиостанция, която излъчва в дребния град Бинг, Оклахома, помолил да пуснат в ефир Texas Hold 'Em. Станцията отказала, а по-късно му дала отговор по имейл: " Не пускаме Бионсе по KYKC, защото сме станция за кънтри музика ".

Слушателят разгласява този отговор в обществената мрежа " Екс ", обвинявайки станцията в расизъм и дискриминация. Най-големият акаунт на почитатели на певицата @BeyLegion подхвана обявата и ѝ обезпечи милиони гледания. Темата стана шлагер в обществените мрежи по целия свят.

След като станцията била залята от молби да пусне Texas Hold 'Em в ефир, Роджър Харис, шеф на SCORE, която е притежател на KYKC FM, съобщи, че песента е добавена в плейлистата.

Харис сподели, че радиостанцията не е знаела за стартирането на последните две песни на Бионсе в кънтри жанр, заради което на слушателя бил изпратен общоприет отговор, разяснява Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР