Малка некорпоративна общност в северен Ню Хемпшир беше единственият регион

...
Малка некорпоративна общност в северен Ню Хемпшир беше единственият регион
Коментари Харесай

Ники Хейли получава всичките 6 гласа от единствения град в Ню Хемпшир, който участва в традицията на среднощно гласуване

Малка некорпоративна общественост в северен Ню Хемпшир беше единственият район на щата Гранит, който гласоподава по време на среднощно гласоподаване традиция за първичните избори във вторник и всичките шестима регистрирани гласоподаватели гласоподаваха за някогашния дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли.

Шестте гласоподаватели на Dixville Notch гласоподаваха след отварянето на изборните секции в среднощ по традиция, която стартира с изборите през 1960 година

Две от другите общности, които нормално гласоподават първи в щата, взеха решение да не вземат участие в среднощното гласоподаване тази година. Hart's Location и Millsfield вместо това ще проведат гласоподаване за първичните избори денем.

Dixville Notch беше единствената общественост в Ню Хемпшир, която гласоподава по време на среднощната традиция за гласоподаване за първичните избори във вторник.( Fox News/Криста Гарвин)

„ Нашето население в Милсфийлд остарява и ставането в среднощ, с цел да отиде да гласоподава, става все по-трудн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР