Малка къща в лошо състояние, която прилича на порутена барака,

...
Малка къща в лошо състояние, която прилича на порутена барака,
Коментари Харесай

Така е в Силициевата долина! Порутена барака бе купена за над 1 милион долара, като собственикът ѝ ще живее още 7 години в нея безплатно

Малка къща в неприятно положение, която наподобява на порутена колиба, бе продадена за по-малко от в началото поисканата цена в размер на 1.6 милиона $, само че освен това купувачът ще би трябвало да извърши едно изискване. Имотът се намира в Силициевата котловина – американската мека на компютърджиите. Обявата за продажбата му бе оповестена единствено преди няколко седмици. При това без фотоси на интериора на къщурката.
По информация на Ен Би Си, която се базира на брокера, възрастният ѝ притежател ще продължи да живее в къщата още седем години „ без наем “.

Брокерът Джобан Браун сподели, че до момента в който цената не е била нещо извънредно за региона, изискването на купувача сигурно „ не е общоприетоо “.

Друго изискване за подписване на договорката за покупко-продажба е новият притежател да направи повсеместен ремонт на жилището.

Експерти от сектора изясняват високата цена и единодушието на купувача с шантавите условия на продавача с това, че мястото е едно от най-хубавите в Силициевата котловина и, в действителност, купувачът купува земята под парцела, а не самия парцел.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР