Малина е неузнаваема, написа хотнюз. Най-кръшната сред чалга певиците смая последователите

...
Малина е неузнаваема, написа хотнюз.
Най-кръшната сред чалга певиците смая последователите
Коментари Харесай

Малина стана с 20 години по-млада

Малина е неузнаваема, написа хотнюз.

Най-кръшната измежду чалга певиците смая почитателите си с тоталната смяна в нейната визия, поради която не може да я познаете. На какво обаче се дължи това...

Попфолк певицата Малина посегна на филтрите и стратегиите за промяна на фотоси по сходство на множеството си колежки. Ако до неотдавна почитателите й се възхищаваха на съвършения метод, по който наподобява съвсем на 60, то последната фотография, която разгласява, провокира вълна от спорни мнения.

Повечето ѝ почитатели незабавно видяха, че фотографията е поправена и предложиха на звездата да не употребява сходни стратегии, защото без тях е доста по-красива.
                             

Спомените от остарялата Малина са безусловно заличени от модерните стратегии за обработка на фотоси. Изпълнителката, която напусна " Пайнер " и различен път се е изкушавала да покаже какъв брой по-различна може да бъде, та чак мъчно да я познаеш. Определено не можем да и дадем 55 години, които навърши при започване на предишния месец.

Припомняме ви, че преди години дуетната половинка на Азис стана баба. Синът ѝ Симеон Мечев и приятелката му зарадваха фолкфурията с внучка, която кръстиха и на нейно име - Малина.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР