Malicious Software Removal Tool е програма, която трябва да премахне

...
Malicious Software Removal Tool е програма, която трябва да премахне
Коментари Харесай

Microsoft Malicious Software Removal Tool 5.106

Malicious Software Removal Tool е стратегия, която би трябвало да отстрани от компютъра ви най-опасните болести (като Blaster, Sasser и MyDoom). Това не е пълноценна антивирусна, а по-скоро спомагателен инструмент за унищожаване на към този момент познатите червеи.

Microsoft Malicious Software Removal Tool ревизира системата ви и отстранява характерни и най – публикувани инфекции. Работата с програмата е извънредно лесна, тъй като действително не настройвате нищо, а просто стартирате сканиращият развой и виждате какви нездравословни стратегии са откри на компютъра ви.

Този инструмент ще ви помогне да премахнете злонамерения код от инфектираните системи. Тъй като компютрите могат да работят обикновено даже и когато са инфектирани, Microsoft ви поучава да употребявате този инструмент даже и когато компютърът ви работи обикновено.

За да сте изцяло спокойни, Microsoft поучава да употребявате и спомагателен, постоянно обновяващ се антивирусен програмен продукт, който да ви защищити от другите вредители, които продукта на Microsoft не може да открие. Съчетани дружно двата продукта построяват една солидна и надеждна отбрана.

Microsoft Malicious Software Removal Tool се обновява всеки втори вторник на месеца и е налична и посредством автоматизирания ъпдейт на Windows. Лиценз: Безплатен (Freeware) .

Изтегли: (38.4 MB)
Изтегли: (39.5 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР