Малайзия ще приеме мачове от Азиатската Шампионската лига, след като

...
Малайзия ще приеме мачове от Азиатската Шампионската лига, след като
Коментари Харесай

Малайзия ще приеме мачове от Азиатската Шампионска лига

Малайзия ще одобри мачове от Азиатската Шампионската лига, откакто Източна Азия беше оповестена за център на дуелите, които би трябвало да се рестартират през октомври. Шампионската лига на Азия беше прекъсната при започване на март поради пандемията от COVID-19 и ще се възобнови в Западна Азия с център Катар на 14 септември.

Малайзия ще бъде хазаин на мачове от групи " G " и " H " от 17 октомври до 1 ноември и полуфинал на 28 ноември. Страната ще одобри и осминафиналите в двете групи на 4 ноември и два четвъртфинала на 25 ноември.

Отборите от Китай, Австралия, Република Корея, Япония и Малайзия ще играят в районния център на Източна Азия, а отборите от Катар, Обединените арабски емирства, Саудитска Арабия, Ирак, Иран и Узбекистан ще спорят един против различен в центъра на Западна Азия.

Домакините за срещите от групите " E " и " F " към момента не са доказани. От Азиатската футболна конференцията оповестиха, че мачовете от групите ще се играят на правилото всеки против всеки, само че елиминациите ще бъдат понижени до една среща вместо нормалния формат от два мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР