Малък пламък с много пушек – така започнало огненото бедствие

...
Малък пламък с много пушек – така започнало огненото бедствие
Коментари Харесай

Пътници от горящия влак: Няма пострадали, защото не беше пълно и слязохме бързо

Малък пламък с доста дим – по този начин почнало огненото злополучие в бързия трен София – Бургас на гара Коньово през вчерашния ден вечерта. Два вагона от композицията изгоряха, само че случаят се размина без потърпевши.

Изморени и ужасени от претърпяното, пасажерите дойдоха с рейсове в Бургас, Ямбол, Карнобат и Айтос чак в ранните часове на днешния ден.

„ Всички се изтеглиха за към 3-4 минути, доста умерено всички излязоха. И мисля, че за това няма потърпевши, тъй като не бяхме доста хора в самия трен и пламъкът в начало не беше толкоз много”, описа пътувала във влака жена.

Все още няма публични данни какво може да е предизвикало тежкия случай. Полицаите и пожарникарите на място също не са дали информация.

Пътниците разясняват разнообразни версии, някои са усетили миризма „ на кабел”, не са малко случаите на пожари в старите влакове на БДЖ, породени от късо съединяване.

Други обаче показват, че пламъците са били основно към тоалетната на единия от вагоните и някой може да е пушил цигари там.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР