Максималните температури днес ще бъдат около и над 20 градуса.

...
Максималните температури днес ще бъдат около и над 20 градуса.
Коментари Харесай

Синоптикът Симеон Матев предупреди: Насладете се на топлото време днес, нахлува "Франциска"!

Максималните температури през днешния ден ще бъдат към и над 20 градуса. Почти над цялата страна ще бъде най-вече слънчево, макар много ниските температури сутринта. Единствено по Черноморието морският вятър ще носи леден въздух към сушата.

" Малко по-навътре попадаме в света на същинската пролет. Има условия утрешният ден да бъде по-топъл и от днешния ", уточни синоптикът Симеон Матев, представен от Bulgaria ON AIR и добави, че попадаме в циклона Франциска, а към Балканите се носят топли маси.

Утрешният ден ще стартира тъмно и със забележителна облачност. Тя ще се раздира към обед и тогава ще се усети стоплянето. На места обаче облаците ще се задържат, стана ясно още от прогнозата му.

Неделя ще протече при промяна на ситуацията - студеният фронт на Франциска ще донесе валежи. Вятърът ще стане северозападен и към страната ще се придвижват по-хладни маси.

Симеон Матев означи, че понеделник ще бъде най-хладният ден през идната седмица, само че още във вторник се чака усъвършенстване на времето и покачване на температурите. Сряда и четвъртък времето ще бъде топло.

В петък температурите леко ще се намалят, допустимо е и да превали. По Великден се чака микс от топло време и валежи, предвижда синоптикът.


Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР