Макс Верстапен заяви, че е щастлив от постигнатия резултат въпреки

...
Макс Верстапен заяви, че е щастлив от постигнатия резултат въпреки
Коментари Харесай

Макс: Феновете са реалните победители в състезанието

Макс Верстапен съобщи, че е благополучен от постигнатия резултат макар по-малкото точки. Нидерландецът бе разгласен за победител откакто изискванията на пистата не позволяваха естественото осъществяване на надпреварата. Надпреварата бе спирана няколко пъти и водачите направиха общо четири обиколки зад колата за сигурност. По този метод класирането в квалификацията оказа решаваща роля.

„ Разбира се, че желаех да се състезавам. Убеден съм, че можехме да победим и при естествени условия. Условията бяха доста тежки и рискът бе прекомерно огромен. Правилата са с цел да се съблюдават. Знам, че това не е метода, по който желаеме да печелим надпревари. Сцелението на трасето бе доста ниско. В някои сектори имаше прекалено много вода и имаше заплаха от аквапланинг “, съобщи Верстапен.

„ Въпреки всичко съм удовлетворен от първото място. За страдание не спечелихме оптималния актив точки. Пистата е страхотна и доста се веселя, когато съм тук. Истинските спечелили са почитателите, които останаха на своите места в такива тежки условия “, добви още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР