Македонският премиер Зоран Заев, отговаряйки на журналистически въпроси на конференция,

...
Македонският премиер Зоран Заев, отговаряйки на журналистически въпроси на конференция,
Коментари Харесай

Заев: Нямам доказателства за руско влияние в Македония

Македонският министър председател Зоран Заев, отговаряйки на журналистически въпроси на конференция, отдадена на свободата на медиите в района, съобщи, че няма доказателства за съветско въздействие в Македония, заяви МИА, представена от Българска телеграфна агенция.

Няма доказателства за някакво съветско въздействие. Руската федерация е другар на Македония и тя няма нищо срещу интеграцията на Македония в Европейски Съюз, само че е срещу нашата интеграция в НАТО. И това го споделят доста ясно. Ние се опитваме да разбираем, че за нас не съществува опция с изключение на цялостна интеграция в Европейски Съюз и НАТО. Искаме да градим другарство с всички страни и с Руската федерация, съобщи македонският министър председател, който участва на конференцията " Дни на медиите - Европейски Съюз - Западни Балкани ".

Заев посочи, че е осведомен с информациите за мрежи от профили, които популяризират подправени вести в обществените мрежи и обичайните медии и сподели, че се надява, че ще можем да научим детайлностите, само че посочи, че няма идентифицирни страни, които да популяризират подправени вести. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР