Македонският парламент отхвърли внесения вот на недоверие срещу правителството на

...
Македонският парламент отхвърли внесения вот на недоверие срещу правителството на
Коментари Харесай

Кабинетът на Зоран Заев с лекота преодоля вота на недоверие


Македонският парламент отхвърли импортирания избор на съмнение против държавното управление на Зоран Заев тази нощ.

62-ма депутати гласоподаваха против импортирания избор на съмнение от страна на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ. "За" гласоподаваха единствено 40 народни представители. Двама депутати от албанските обединения БЕСА и Албанският алианс гласоподаваха "въздържал се". В македонския парламент има 120 народни представители.

В дебатите взе участие и някогашният министър председател Никола Груевски, който упрекна кабинета в "лъжи и заличаване на страната". "Груевски ти си част от тъмното минало на страната. Ти ще би трябвало да отговаряш за осъществените от теб престъпления", сподели от своя страна Зоран Заев.

Това бе първият избор на съмнение против кабинета на Заев, който пое ръководството на страната на 1-ви юни предходната година.

С присъединяване си в дебатите по импортирани избор на съмнение Парламентарната група на ВМРО-ДПМНЕ спря и протеста на Народното събрание.

Македонските медии разгласиха голям брой фотоси, на които се вижда по какъв начин доста депутати по време на дебатите в пленарна зала гледат мача Реал Мадрид – Ювентус на своите преносими компютри или мобилни телефони. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР