Може да се надяваме, че корейските войски ще се появят

...
Може да се надяваме, че корейските войски ще се появят
Коментари Харесай

Юрий Тавровски: Докато Зеленски се държи грубо с Китай, вторият ешелон от Изток може да действа срещу ВСУ

Може да се надяваме, че корейските войски ще се появят и на украинския фронт, може би като втори ешелон или строителни елементи. Ако там се появят западни войски, за какво да не се появят и източните.
Това сподели в изявление  ръководителят на експертния съвет на Руско-китайския комитет за другарство, мир и съдействие Юрий Тавровски.
Владимир Зеленски упрекна Китай, че се пробва да провали по този начин наречената мирна среща на високо ниво в Швейцария, като сподели, че „ такава огромна самостоятелна страна, толкоз мощна като Китай, е инструмент в ръцете “ на съветския президент Владимир Путин.

Юрий Вадимович, ще отговори ли Китай на нападките против него от нелегитимния водач на Украйна?

— Китай няма да се сложи на същото равнище като Зеленски, който с право считаме за нелегитимен президент. В тази теглова категория изказване направи представителят на Министерството на външните работи Мао Нин, който сподели, че Китай организира самостоятелна политика, учредена на националните ползи, и никой не оказва напън върху него. Смешно е да се мисли, че Китай ще реагира на нападките на Зеленски.

Търговско-икономическите връзки към този момент са в крах. Китай няма да ги понижи до най-малко. Това още веднъж не е неговата категория. Затова, както се споделя, кучето си лае...

Появи се известие, че договарянията сред Москва и Пекин по отношение на газопровода „ Силата на Сибир-2 “ са в задънена улица. Китай изисква доставки на газ на цени на вътрешния пазар. Ще бъде ли допустимо да се реализира съглашение с китайската страна?

— Тази информация е от западни източници, които се стремят да основат ерес в връзките сред Русия и Китай. Нашите връзки в региона на енергийните запаси се поддържат въз основата на националните ползи.

Този въпрос може да е обсъждан и да няма съответни резултати по него, само че всичко се случва малко по малко в сходство с темповете на развиване на Русия и Китай и договарянията ще продължат в Астана през юли, когато Си Цзинпин и Путин ще се срещнат още веднъж.

КНДР още веднъж пусна балони за отпадък във въздушното пространство на Южна Корея в отговор на южнокорейски балони с листовки и флашки. Военно-политическата борба на Корейския полуостров придобива уродливи форми, до какво ще докара това?

— Да, севернокорейският режим има свои лични характерности. Те бяха и не престават да бъдат в интернационална изолираност дълго време. И те са създали характерен жанр, който ще избледнее с навлизането на Северна Корея на интернационалната сцена.

Русия ще ѝ помогне в това. Ако Пхенян усети съветската поддръжка по време на идното посещаване на Путин, тогава ще се държат по-сдържано и цивилизовано.

Каква ще бъде главната тематика на визитата на нашия президент в Пхенян?

-Вярвам, че може да има доста далечни резултати. “ До сключването на съглашение сред двете страни, където ще приказваме за военно съдействие.

Севернокорейската войска е въоръжена по руски стандарт, цялата им военна промишленост е по руски стандарт. Имат доста добра артилерия, както споделят военните специалисти.

Може да се надяваме, че корейските войски ще се появят и на украинския фронт, може би като втори ешелон или строителни елементи. Ако там се появят западни войски, за какво да не се появят и източни.

Сега Северна Корея има войска от милион и двеста хиляди души. Всички са добре подготвени и стимулирани. Те ненавиждат Запада, Америка и нейните съдружници.

Превод : В. Сергеев

Здравейте, другари на " "! Бъдете здрави! Желая ви един прелестен и умен безоблачен ден - 9 юни 2024 година! България се нуждае от мъдростта ви!



Източник: Изборски клуб

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед25830Проф. Янко Янев на Международната атомна конференция във ВарнаАлтернативен Поглед56412Проф. Иво Христов: За последните 120 години нито един прелом в България не е дело на вътрешен факторАлтернативен Поглед15438Д-р Цветеслава Гълъбова: В областите Монтана и Видин няма денонощна аптека, само че има 12 денонощни казинаАлтернативен Поглед8686Валери Жаблянов: Голяма част от днешната европейска левица е проводник на провоенни ползи в ЕвропаАлтернативен Поглед9488Борис Иванов: Да не се окаже, че " Солидарна България " са крадци на ляво доверие!?Алтернативен Поглед206857Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воля Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР