Македонската полиция задържа нападателят на 29-годишният Драгомир Андонов, който беше

...
Македонската полиция задържа нападателят на 29-годишният Драгомир Андонов, който беше
Коментари Харесай

Полицията в РСМ задържа нападателя на фен на Левски

Македонската полиция задържа нападателят на 29-годишният Драгомир Андонов, който беше атакуван с нож в албанския квартал на Скопие преди мача на " Левски " и локалния " Шкупи ", се показва в отчет на полицията .

" Днес (14.10.2023 г.) към 08:20 ч. на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кафасан " при влизане в РСМ е арестуван А.Д. (21) от Скопие, който беше търсен със заповед, заради учредения за съмнение за закононарушение, осъществено на 27.07.2023 година на улица " Цветан Димов “ в Скопие против почитатели на ФК " Левски " от София. След като казусът бъде изцяло документиран, ще бъде изпратено съответното заявление до обществената администрация на Скопие ", се показва в отчета на управляващите.

Драгомир Андонов беше ранен в черния дроб и в първите часове имаше заплаха за живота му.

Двубоят сред " Шкупи " и " Левски " от квалификациите за Лигата на конференциите на  стадион " Тодор Проески " докара до безпорядък по улиците на Скопие, изключително в албанския квартал Чаир, а по-късно и по трибуните на стадиона и финалния завършек оповестиха от локалните органи на реда тогава.

След мача 19 почитатели на " Левски " бяха арестувани преди и след срещата поради нарушение на публичния ред.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР