Макар все още да не е навлязъл в ежедневието ни,

...
Макар все още да не е навлязъл в ежедневието ни,
Коментари Харесай

3 умения, които ще са ключови за успеха в ерата на изкуствения интелект

Макар към момента да не е навлязъл в всекидневието ни, изкуственият разсъдък се развива извънредно бързо и няма да е учудващо напълно скоро да се възползваме от него във всевъзможни действия. И все още той към този момент оказва помощ на много промишлености и бизнеси. Това изисква и промени на процеса на работа, както и насърчаване на избрани умения. Според Inc.com тези 3 качества ще са най-важни за хората, които желаят да реализират професионален триумф в задаващата се епоха на изкуствения разсъдък.

1. Адаптивност. Изкуственият разсъдък разрешава да се работи по-бързо и дейно. Това значи, че нови хрумвания ще се осъществят за по-малко време, което пък ще трансформира стремително бизнес средата. Служителите ще би трябвало да могат да се ориентират в ситуацията, да са непрекъснато осведомени за новостите и да дават отговор на новите упования.

2. Визия. В бързопроменяща се обстановка съществуват опасности да не се слагат дълготрайни цели. Затова ясната визия за бъдещето, способността за обмисляне и лидерските пристрастености също са изключително значими за триумфа в софтуерната епоха.

3. Ангажираност. Изкуственият разсъдък ще поема множеството рутинни задания, което значи, че на чиновниците ще им остава повече време за стратегическо и изобретателно мислене. Тази независимост може да бъде нещо доста позитивно, стига хората в действителност да са отдадени на работата си и да не подценяват отговорностите си.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР