Макар все още да го крие официално от медиите, поп

...
Макар все още да го крие официално от медиите, поп
Коментари Харесай

Дара има ново гадже

Макар към момента да го крие публично от медиите, поп сензацията Дара призна пред другари, че има нова половинка до себе си и е по-влюбена от всеки път.

„ Вярно е! Дара има ново гадже от известно време и е доста щастлива. Засега не желае да афишира обществено връзката си поради горчивия опит, който натрупа около връзките си с Папи Ханс, само че нещата стават все по-сериозни “, издава нейна близка другарка, поискала анонимност.

България Днес рапортува още, че изпълнителката все по-често гостува на новата си тръпка и остава да преспи в жилището му в София след участия. Единствената обща фотография на младата двойка издава, че избраникът на Дара е синеок и няма нищо общо с поета Константин Трендафилов, който се прочу с артистичния си псевдоним на артист Папи Ханс.

Певицата е съумяла да продължи напред, още преди Папи да разгласи, че също е влюбен още веднъж, по тази причина са съумели да запазят другарски връзки.

Любовта на двамата пламна по време на присъединяване им в Черешката на тортата преди повече от година и завърши месец преди Папи да влезе в Брадъра. Той и Дара към момента могат да бъдат видяни дружно на всякакви места, само че настояват, че няма метод да се съберат, защото са на разнообразни стадии от живота си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР