Макар и ЦСКА да има изключително натоварена програма до края

...
Макар и ЦСКА да има изключително натоварена програма до края
Коментари Харесай

ЦСКА набеляза двама от Черно море

Макар и ЦСКА да има извънредно натоварена стратегия до края на годината и на " алените " да им предстоят цели 9 мача, на " Армията " към този момент интензивно работят и по зимната селекция.

Двама са футболистите на Черно море, които са били обсъждани от " алените " - десният бек Виктор Попов и плеймейкърът Родриго Енрике, написа " Мач Телеграф ".

Не е загадка, че техните контракти изтичат в края на сезона и те могат да дебаркират в София против сума, която е доста под тяхната действителна стойност.

Виктор Попов е на 21 години, само че към този момент записа три мача за националния отбор на България. Той е неоспорим титуляр на " Тича ", като от дебюта си за отбора през 2019 година е записал 73 срещи в елита и 4 за Купата на България.

Голям плюс на Попов е, че той може да играе като десен защитник, което е неговата номинална позиция, само че и като ляв, какъвто е употребен в младежкия народен отбор.
 От Норвегия непосредствено във Варна, ЦСКА няма да се прибира в София след мача с Бодьо
От Норвегия непосредствено във Варна, ЦСКА няма да се прибира в София след мача с Бодьо

ЦСКА ще остане на лагер в морската столица

В ЦСКА титулярен десен защитник е националът Иван Турицов, а ляв - Брадли Мазику. При потребност отдясно на защитата заиграва Тибо Вион, който е употребен от Стойчо Младенов като вътрешен халф.

Или пък Пламен Гълъбов, който е неоснователен на тази позиция. При проблеми отляво пък там се трансферира Иван Турицов или се преквалифицира централният защитник Карол Метс, както беше при тежката загуба от Локо (Пд) с 1:3.

Родриго Енрике пък е един от най-класните чужденци в Първа лига към този момент трети сезон. От началото на акцията той има 4 гола и 2 асистенции в 13 срещи. Общият му актив за Черно море е 77 мача, 13 гола и 20 асистенции. Той направи впечатляващ дуел на " Армията " при започване на сезон 2019//20, когато " моряците " биха с 3:1, а бразилецът вкара 2 гола.

В момента титулярен плеймейкър на ЦСКА е Греъм Кери. Неговият контракт изтича през лятото. " Червените " желаят да го задържат, само че от някогашния му отбор Плимут вършат всичко допустимо да го върнат на Острова. Освен това Кери е към този момент на 32 години. Негова опция е Федерико Варела, който обаче все не съумява да покаже какво може, а и статистиката му е в пъти по-лоша от тази на Родриго Енрике.
 Апелативната комисия не почете жалбата на ЦСКА за мелето с Локо (Пловдив)
Апелативната комисия не почете жалбата на ЦСКА за мелето с Локо (Пловдив)

" Армейците " бяха осъдени с 2 срещи без аудитория и 15 300 лв. глоба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР