Макар и след непълен мандат, 47-ото Народно събрание остави ярка

...
Макар и след непълен мандат, 47-ото Народно събрание остави ярка
Коментари Харесай

Пламен Николов: ИТН никога няма да се примири да е безгласна патерица

Макар и след повърхностен мандат, 47-ото Народно заседание остави ярка линия за своята активност в българската общност, българските жители станаха очевидци на политически игри. Това сподели националният представител от „ ИТН “ Пламен Николов в декларация от името на парламентарната група на " ИТН ", отдадена на края на 47-ото Народно заседание.

" Както сред предходните съдружни сътрудници и сред ръководещи и съпротива. Управляващото болшинство трябваше да показва единение и експертиза. Ние не бихме си разрешили да бъдем безгласна патерица на властта. Ние от Има Такъв Народ никога не бихме си разрешили да нарушим националния интерес на България. " - разяснява Николов.

" По една или друга причина, в началото образуваното управническо болшинство не съумя да обърне взор в една посока и стартира да фаворизира едни участници в обединението, за сметка на други ", продължи той.

Депутатът се обърна към сътрудниците си в залата с пожеланието идващото Народно заседание са участват освен политически фигури, само че и специалисти.

За да дадем опция на българските жители, да преведат страната през нелеките времена, които предстоят, сподели още Николов. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР