Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков използва клубния сайт, за

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков използва клубния сайт, за
Коментари Харесай

Сираков с емоционално обръщение за Станимир Стоилов: Винаги е имал пълното ми доверие

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков употребява клубния уебсайт, с цел да направи послание до " синята " общност. Той съобщи изрично, че Станимир Стоилов постоянно е имал цялостното му доверие и в никакъв случай на дневен ред не е стояла промяната на треньора.

" Скъпи Левскари, 

Обръщам се към Вас, по отношение на тиражирани в медиите лъжи, че тече развой за отстраняването на Станимир Стоилов от „ ПФК Левски ”. В четвъртък с голямо отвращение и омерзение прочетох в медиите тази безспорна неистина. 

Най-отговорно декларирам, че това освен не дава отговор на истината, а е добре премислена тактика за разединение в клуба и всяване на напрежение измежду почитателите. Станимир Стоилов постоянно е имал цялостното ми доверие, по този начин както и безспорното успокоение да работи. Само преди дни той съобщи същото. Нещо повече: още с идването му в “Левски ” съм споделил, че му поверявам цялата спортно-техническа власт. Винаги съм стоял зад него, подкрепял съм го и съм му имал цялостно доверие. Докато аз съм мажоритарен притежател на клуба, пред мен в никакъв случай няма да стои въпроса за неговото премахване, каквито информации се тиражират. 

Никога, по никакъв метод не съм се съмнявал в неговата преданост към към „ ПФК Левски ” и към Вас - многочислените ни привържаници. В мои обръщения към Вас съм откроявал работата му. В тази връзка декларирам, че в никакъв случай на дневен ред не е стояла промяната му, както избрани лица се пробват да внушават. 

Дълбоко съм уверен, че няма същински Левскар, който диша и живее с проблемите на клуба да повярва на тези откровени неистини, които бяха казани и услужливо тиражирани, с единствената цел да се сее напрежение и ерес в обичания ни клуб. Няма по какъв начин да заставам безгласен, когато без капка позор, избрани хора се пробват по всякакъв начин да насаждат разцепление. Всички Вие знаете, че неведнъж и в най-трудните моменти съм доказвал отношението си към Станимир Стоилов. Спасяването на обичания ни клуб е историческа идея и аз няма да разреша на никой да манипулира сплотената ни общественост. Толкова по тематиката за в този момент. 

Предстоят ни два тежки мача в София, за които приканвам всички Вас, нашите правилни последователи да извършите стадиона и по този начин, както единствено Вие можете да изразите своята поддръжка към тима и треньора! 

Вярвам, че щастливите ни мигове и победи дружно предстоят. 

Ваш Наско Сираков ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР