Мъжкият ни национален отбор по волейбол се нуждае от победа,

...
Мъжкият ни национален отбор по волейбол се нуждае от победа,
Коментари Харесай

Само победа срещу Беларус ще класира България за 1/8-финалите на Евроволей

Мъжкият ни народен тим по волейбол се нуждае от победа, с цел да се класира за 1/8-финалите на Евроволей. Играчите на Силвано Пранди се изправят против Беларус в решителен мач в Чехия, който при неприятно стичане на събитията ще се окаже финален за тях на европейското състезание.

" Лъвовете " започнаха решително европейското състезание с безапелационна победа над Черна гора. След това се пребориха за поврат против Чехия, само че последваха две тежки загуби от Италия и Словения.

Беларус завоюва безапелационно с 3:0 последния си мач с Черна гора и остави България на петото място в групата. Именно по тази причина отборът ни няма различен вид, с изключение на да победи през днешния ден, в случай че желае да продължи присъединяване си на шампионата на Стария континент.

" Лъвовете " нямат опция за по-предно класиране от третото място в групата си, което значи, че в случай че продължи, на 1/8-финалите ще играе с олимпийския първенец Франция или с Германия.

Телевизия RING продължава да излъчва най-интересните мачове от груповата фаза на Евроволейб 2021. От 17 ч. може да гледате Германия - Словакия, а от 20 ч. Чехия против Италия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР