Мъжкият национален отбор по футбол ще изиграе последните си два

...
Мъжкият национален отбор по футбол ще изиграе последните си два
Коментари Харесай

Официално: Националите играят следващите си два мача от европейските квалификации на “Васил Левски“

Мъжкият народен тим по футбол ще изиграе последните си два домашен мача от европейските квалификации на националния стадион " Васил Левски " в София. 
Прочетете още
До момента беше ясно, че мачът с Литва ще се играе там, само че през днешния ден към този момент беше официализирано, че и дуелът с Унгария ще бъде в София.

Припомняме, че досега през квалификациите и преди този момент в Лигата на нациите България приемаше срещите си в Разград. 

В началото на септември националите за първи път играха и мач на Колежа в Пловдив в контролата против Иран. 

Стадион " Христо Ботев " в Пловдив обаче към момента няма задоволителна лукса на осветлението, което е било главната забележка на УЕФА. След като бъдат направени козирките на южната и северната трибуни и бъде поставено осветлението на тях стадионът ще получи 4-та категория на УЕФА и се чака тогава националите напълно да се реалокират в Пловдив.

Иначе България играе за чест и коефициент в идващите си срещи от европейските квалификации, откакто националите изгубиха всевъзможни шансове за класиране на Евро 2024. Освен семейства на Литва и Унгария България ще гостува и на Сърбия в среща от европейските квалификации.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР